3 redenen waarom epoxy tafels zo interessant zijn

Meubeltrends hebben zich van tijd tot tijd ontwikkeld. De trend van houten tafel meubelen met een epoxy mengsel is geen uitzondering en is  momenteel erg populair. Epoxyhars wordt vaak gebruikt als coating of beschermend oppervlak voor beton, metaal, glas en hout. Epoxyhars is erg sterk, waardoor het in de agrarische industrie wordt gebruikt als basismateriaal voor het maken van kogelwerend glas en als materiaal voor het maken van vezels in scheepsrompen. Het gebruik van epoxyhars als tafel basismateriaal wordt ook steeds populairder, samen met de opkomst van de uit Amerika afkomstige epoxy tafel trend. Deze Epoxy tafel combineert elementen van hout met zee blauwe epoxy en vormt zo een tafelblad met een strandfoto of beter bekend als epoxy riviertafel.

Een op maat gemaakt epoxy aanrechtblad maken in Project Alpha

Als je op zoek bent naar een epoxy tafel van goede kwaliteit met een ontwerp op maat, dan kun je deze bestellen bij Project Alpha. Project Alpha levert diverse vormen en soorten epoxy tafels die op aanvraag te bestellen zijn. De gebruikte houtsoort varieert. Ze bieden de hoogste kwaliteit soorten walnoot-, elzen- en Russisch olijfhout. De resulterende epoxy tafel is het handwerk van een ambachtsman die handmatig is gemaakt. Naast de unieke vorm en design, produceert Project Alpha een tafel die stevig is en een hoge duurzaamheid heeft.

Redenen om voor een epoxy tafel te kiezen

Epoxy Tafels worden als behoorlijk aantrekkelijk beschouwd omdat ze een artistiek ontwerp hebben. Een tafel die is gemaakt door natuurlijke elementen te combineren met chemicaliën, kan een tafeloppervlak produceren dat eruitziet als een driedimensionaal schilderij. Deze tafel toont een portret van de schoonheid van het strand dat sterk lijkt op zijn oorspronkelijke vorm. Bovendien is het basismateriaal voor de epoxy tafel een zeer stevig materiaal, zodat het duurzaam en langdurig kan zijn. Voor wie van kunst houdt, is deze tafel ook een kunstwerk waar je altijd van kunt genieten en bewonderen. Naast het uitzicht op zee is er ook een tafel ontwerp dat epoxy gebruikt zonder vlekken. Het uiterlijk van de tafel die zichtbaar is, is dus een tafel die natuurlijke stukken hout toont met een duidelijk midden van de tafel waardoor deze transparant is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *