Een schone werkplek

bouwstofzuigers

Het is niet gek dat er bij een klus veel stof en vuil vrijkomt, zagen van hout of boren in beton geven nu eenmaal erg veel stof. Vaak wordt afval opgeruimd maar het stof wordt bij elkaar geveegd, waardoor de kleine deeltjes door de lucht gaan dwarrelen. In plaats van dat het schoner wordt, heb je er alleen maar meer problemen mee. Bouwstofzuigers zijn juist gemaakt om ook die kleine stofdeeltjes op te zuigen, zodat je niet alleen een schone werkplek hebt maar ook een veilige.

Stofzuiger voor zowel nat als droog

Je komt er niet onderuit om sommige werkzaamheden in de bouw met water te doen, het boren met diamant bijvoorbeeld om gaten in beton te maken. Helaas blijft er dan veel rommel en water over na het boren, gelukkig zijn er bouwstofzuigers die ook vocht op kunnen zuigen. Op deze manier kun je altijd en overal, de ruimte schoon en netjes houden. Kies voor een geschikt model, lekker compact of ga je voor een groter model wat je vast op de bouwplaats gebruikt? 

bouwstofzuigers

Werk altijd veilig en gezond

Wat je ook voor klus moet doen, doe het altijd veilig en denk aan je gezondheid met stof. Moet je werkzaamheden verrichten waar erg veel stof bij vrijkomt, probeer er dan voor te zorgen dat dit met bouwstofzuigers direct wordt afgevoerd. De stfozuigers zijn in verschillende modellen en soorten beschikbaar, in de webshop van  toolnation.nl vind je altijd een geschikt model om je werkplek schoon en veilig mee te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *