Het geheim achter de perfecte tuin

Wat een heerlijke zomer hebben we tot nu toe al gehad. Hoe is het jou bevallen?  Heb je al heerlijk van je tuin kunnen genieten of moet er nog wel wat werk gestoken? Gelukkig hebben wij een paar gouden tips voor je voor de perfecte tuin.

Opnieuw inrichten

Heb je het gevoel dat de tuin nog helemaal niet klaar is voor de zomer? Of voldoet de tuin niet aan jouw wensen? Tijd om dit probleem eens bij de wortel aan te pakken! (Letterlijk!)
Allereerst: je hebt ruimte nodig! Opnieuw inrichten of verbouwen neemt nu eenmaal meer plek in. Je kunt even tijdelijk alle tuinmeubelen, tuindecoratie en overige items uit je tuin, balkon of tuinhuis halen. Zet dit tijdelijk allemaal even in de schuur of garage, eventueel kun je zelfs tijdelijk een externe opslagruimte boeken.

Overzicht en ruimte

Zo! Nu heb je goed overzicht en een beter beeld van wat er allemaal nog moet gebeuren. Groene tuinplanten en bloemen zorgen altijd voor een kleurrijk en vrolijk gevoel, dus heb je groene vingers, dan kun je helemaal losgaan. Tijd voor een uitje naar het tuincentrum.

Lounge Kies voor comfortabele tuinmeubelen. Een loungeset mag niet ontbreken in je tuin of op je balkon. Goed kunnen zitten, liggen en/of hangen zijn het begin van een relaxte avond. Loungesets zijn er in allerlei soorten en maten. Zit de ideale set er voor jou niet bij? Duik je tuinhuis in en neem het gereedschap ter hand! Met een paar pallets, een emmertje verf en kussens maak jij jouw ideale tuinmeubelen op maat. Wanneer je bankjes maakt, denk er dan ook eens aan om onder de zitruimte opbergruimte te creëren. Zo bespaar je weer ruimte! Om het helemaal af te maken kies je