Je auto veilig bij je woning

aluminium carport

Voor veel mensen is het een veilig idee dat zij de auto dichtbij de woning hebben staan, zo kun je altijd een oogje in het zeil houden. Met een aluminium carport staat deze ook nog eens beschermt tegen weersinvloeden, maar ook uitwerpselen van vogels hebben op deze manier geen kans. Als deze inbranden door de zon, heb je blijvende schade aan je lak. Meerdere redenen om een carport van Verasol te kopen, eenvoudig te plaatsen en een prachtige uitstraling.

Vrijstaand of tegen de woning aan

Bij het plaatsen van een aluminium carport heb je de keuze of je deze tegen je woning aan, of geheel vrijstaand plaatst. Voordeel hiervan is dat je de carport ook voor andere doeleinden kunt gebruiken, in de tuin om je tuinset onder te  zetten of de fietsen zodat deze altijd droog staan. Je hebt de keuze uit drie verschillende soorten daken, een zadeldak, een vlak dak en een gebogen uitvoering. Aan de hand van de stijl van je woning kies je een passend exemplaar.

aluminium carport

Plaatsen van een carport

Ben je zelf een beetje handig dan is het plaatsen van een aluminium carport een niet al te ingewikkelde klus, wil je het overlaten aan de specialisten van Verasol.nl dan is dit natuurlijk ook mogelijk. De carport is gemaakt van duurzame materialen, door het gebruik van aluminium kun je grote overspanningen bereiken zonder extra te moeten ondersteunen. Niet voor niets wordt er gebruik gemaakt van het materiaal, door de twee kleuren vind je zeker een uitstraling die bij je woning past. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *