Kerstboom van hout

Is het weer december? Dan beginnen de kerstgevoelens natuurlijk langzaam op te borrelen. Veel Nederlanders versieren uitgebreid hun huizen met de mooiste verlichting, decoratie en het middelpunt van het huis: de kerstboom. Elk jaar wordt er een nieuwe boom gekocht, versierd, en vervolgens weggegooid. Dit brengt natuurlijk aardig wat last mee. Hiernaast verliezen de bomen ook vaak naalden die moeten worden opgezogen, en vervoersproblemen. Daarom bieden wij bij houtenkerstboom een oplossing aan die ieder jaar opnieuw kan worden gebruikt: de houten kerstbomen Yelka en Spira! Deze stijlvolle bomen halen de gezellige kerstsfeer in huis zonder de lasten die een traditionele boom met zich meebrengt. Bekijk nu snel de opties!

houtenkerstboom: Voor uw houten kerstboom

Op de website van houtenkerstboom bieden wij 2 verschillende soorten houten kerstbomen aan, elk in verschillende maten. Deze kerstbomen zijn zeer snel op te zetten, en gemakkelijk te decoreren met bijvoorbeeld verlichting, kerstballen of andere decoratie. Wij bieden houten kerstbomen aan voor zowel kleinere als grotere huishoudens. 

Waarom een houten kerstboom? De meeste kunstbomen tegenwoordig zijn gemaakt uit plastic. Deze bomen hebben vaak de uitstraling van een kerstboom, maar missen de unieke warmte en sfeer die echt hout creëert. Daarom hebben gekozen voor het maken van unieke kerstbomen uit dit materiaal, zodat zowel de uitstraling als het hout zorgt voor een perfecte kerstsfeer.

Wij bieden 2 verschillende soorten bomen aan. Als eerste de Yelka kerstboom. Deze boom is zeer snel op te zetten, en kan volledig de vorm aannemen die u wenst door de houten onderdelen die afzonderlijk kunnen worden gedraaid. De kerstboom kan zowel plat, spiraalvormig als rommelig zijn, precies zo als u het wilt hebben. De boom is gemakkelijk op te bergen, en neemt weinig ruimte in beslag. De boom is beschikbaar in 3 verschillende soorten hout:

  • Esdoornhout
  • Eikenhout
  • Walnoothout

Naast de Yelka boom bieden wij ook de Spira kerstboom hout aan. Deze boom bied verschillende modellen, van dun tot breed, van hoog tot klein. Zo is de Spira welkom in elk huishouden. Ook deze boom is zeer gemakkelijk op te bergen, neemt weinig ruimte in beslag en garandeert dat u er jaren lang van kan blijven genieten. 

Onze bomen

Onze kerstbomen zijn gemaakt van hoog kwaliteit hout. Wij willen zorgen voor een duurzame, nette en goedkope oplossing om uw huis in de perfecte kerstsfeer te brengen. Daarom bieden wij een boom aan van volledig ecologisch hout van uitstekende kwaliteit. Daarnaast kan u de boom natuurlijk elk jaar opnieuw gebruiken, waardoor u het kappen van andere kerstbomen en gebruik van plastic tegengaat. De ideale oplossing!

Naast kerst, kan deze boom ook gebruikt worden voor leuke andere manieren van decoratie op andere feestdagen zoals Halloween, Pasen en nog veel meer. De opties zijn eindeloos. 

Bij houtenkerstboom kan u de ideale vervanging van een traditionele kerstboom bestellen. Daarnaast kan u de Yelka bijvoorbeeld ook zelf customizen, zodat de boom perfect past in uw huishouden. Versier de boom leuk en gezellig met lampjes, slingers, kerstballen en een piek. Met een houten kerstboom van houtenkerstboom brengt u gegarandeerd de sfeer in huis voor een gezellige en warme kerst. Bestel dus nu!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *