Maak je gevels uniek

gevelbekleding

Of je nu een mooie woning hebt of een pand waar je bedrijf is gevestigd, als je een goed onderhouden gevel hebt die er ook nog eens uitspringt val je zeker op. Plastica is de specialist op het gebied van gevelbekleding, of dit nu hout, steen, kunststof of metaal is. Ieder gebouw krijgt zijn eigen uitstraling door de unieke afwerking van de gevel. Niet alleen de uitstraling van een gebouw is belangrijk, dat de gevel duurzaam is afgewerkt en jaren meegaat is minstens zo belangrijk. 

gevelbekleding

Voor jaren een mooie gevel

Wanneer een architect een gebouw ontwerpt wordt er ook rekening gehouden met de materialen van de gevelbekleding en de afwerkingen. Natuurlijk wil je met een woning of een bedrijfspand net iets anders hebben dan de gebouwen in de omgeving. Hierdoor val je op positieve manier op en wordt het gebouw al snel herkenbaar voor mensen. De verschillende producten van Plastica.nl zorgen evoor dat je altijd wel een passende afwerking vindt voor je gevel. Of je nu hout mooi vind, of liever strakke mooie gekleurde gevelpanelen hebt.

gevelbekleding

Bestemd tegen iedere weersomstandigheid

Wanneer je een mooi soort gevelbekleding hebt uitgezocht is het wel goed met een aantal aspecten rekening te houden. Een gevel vangt veel vocht, dit vocht moet natuurlijk op een goede manier afgevoerd worden zodat het niet achter de gevelbeplating blijft zitten. Daarom is ventileren zo belangrijk bij gevelmaterialen, aan de onder en bovenkant moet je daarvoor openingen houden. Kunststof beplating voor de gevel blijft jarenlang mooi en behoudt zijn kleur, bewijs hiervan is de garantie van 10 jaar die er op de producten wordt gegeven.