Meer groen op je werkplek of in huis!

De lente is weer begonnen en schijnt de zon weer door onze ramen. In de bloemenwinkels kunnen we weer vele bloembolletjes kopen in pot of schaal, die we op tafel kunnen zetten om de boel eens flink op te fleuren. Je zou er ook voor kunnen kiezen om grote kamerplanten te plaatsen in huis, die zorgen voor een levendige woon- en werkomgeving. Met meer groen in huis creëer je een unieke sfeer in huis en zorg je voor een eigen jungle sfeer!

Zo zijn er grotere planten aan te schaffen voor in de slaapkamer, maar zijn er ook verschillende planten die je kunt plaatsen op het kantoor. 

Kamerplanten voor op kantoor!

Op het kantoor kom je met collega’s bijeen en ga je aan de slag met de werkzaamheden die er op de dag uitgevoerd moeten worden. Je gaat aan de slag achter je computer of laptop, maar vinden er ook meetingen plaats met klanten of partners. 

Om een levendige sfeer te creëren op het kantoor en ook de werkomgeving kleur te geven, kun je ervoor kiezen om grote planten te plaatsen in het kantoor. Planten kantoor zijn niet alleen geschikt om de werkplek op te fleuren, maar zijn ze ook ideaal om een hoek op te vullen op je werkplek. Zo zou je kunnen kiezen voor grote planten als een olifantsoor of een bananenplant, maar kun je ook kiezen voor kleinere planten die je kunt plaatsen op kantoor!

Creëer je eigen kleine jungle in je slaapkamer!

Ook in de slaapkamer kun je verschillende planten plaatsen. Het is altijd leuk om plantjes te plaatsen in verschillende ruimten en je deze kunt verzorgen. Voor sommige mensen, zoals studenten, is de slaapkamer net zo goed de werkplek en brengen vele mensen in deze tijd de gehele dag door op de slaapkamer. Om de slaapkamer op te fleuren kun je daarom kiezen voor verschillende planten slaapkamer.

De planten zuiveren de lucht, geven zuurstof en zullen het proces ook gewoon voortzetten terwijl je aan het slapen bent. Planten slaapkamer zijn daarom ideaal om te plaatsen in de slaapkamer en zorgen ze voor een groene en gezonde boost, ook als jij nog lekker ligt te slapen. Je zult een betere nachtrust krijgen, zodat je weer fris en fruitig kunt beginnen aan een nieuwe dag!

Je zou kunnen kiezen voor een Musa Tropicana, een Ficus Robusta en zijn er nog veel meer planten die je kunt plaatsen in de slaapkamer. Neem snel eens een kijken, waarna jij aan de slag kunt met het neerzetten van unieke planten en creëer je een eigen kleine jungle met unieke planten in de slaapkamer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *