“Select montage” keuken monteren

keuken monteren

Als je een keuken hebt gekozen bij I-Kook, dan is er vervolgens nog een keuze die je moet maken. Ga jij voor zelf keuken monteren of besteed jij het liever uit aan de leverancier? Je kunt het monteren en aansluiten ook afzonderlijk laten doen. Ervaren mensen monteren de keuken, dat wil zeggen ze plaatsen de keuken en jij sluit zelf de apparatuur aan. I-Kook noemt dat “select montage”. Je kunt alles zelf doen of alles uitbesteden. Wat je kiest en of dat verstandig is, kun je alleen zelf beoordelen. Jij weet wat je kent en waar jij toe in staat bent. 

Monteurs

“Full service montage” keuken monteren

“Full service montage” keuken monteren zal geen uitleg nodig hebben. De keuken wordt voor jou geplaatst door de vakmensen van I-Kook en de apparatuur wordt aangesloten. Het is fijn dat je een keuze kunt maken, want velen willen graag hun keuken zelf plaatsen. Doe het zelf als je enige kennis van zaken hebt. En bedenk daarbij dat je ook montagematerialen nodig hebt. De voordelen van full service zijn groot:

  • Je betaalt er slechts een klein bedrag voor en loopt zelf geen risico als er iets fout gaat.
  • De keuken wordt goed opgemeten door de deskundige.
  • Vakkundige plaatsing
  • Garantie op de montage
  • Aansluiten apparatuur door specialist, ook als er leidingwerk vervangen of aangelegd moet worden kan I-Kook daarvoor zorgen
Mooi eindresultaat