Tip voor een hor voor schuifpui

Logo-Unilux

Heb je veel last van vliegen en of muggen in jouw woning door de openstaande schuifpui? Dan is een hor voor schuifpui de ideale oplossing voor jouw probleem. Unilux introduceerde in 1999 als eerst de plissé hordeur in Nederland. De Plisséfit voor de schuifpui werd in 2013 geïntroduceerd en dit is verbeterde versie die van een betere kwaliteit is. 

horren

Horren uit Nederlandse fabriek 

Unilux heeft al jaren ervaring in het produceren en aanbieden van horren. Zij hebben in de loop van deze jaren erg veel ervaring en kennis opgedaan. De horren die het bedrijf aanbiedt worden allemaal in Nederlandse fabriek gefabriceerd waardoor deze van een hoogwaardige kwaliteit zijn. Het is daarom voor de insecten met een plaatsing van een hor ook niet meer mogelijk om de woning binnen te vliegen. 

Een duurzame oplossing 

Unilux staat garant voor de kwaliteit van de horren die zij aanbieden. Het bedrijf geeft daarom ook 5 jaar garantie op een aankoop. Je kunt als klant er tevens ook voor kiezen om de horren zelf te monteren of om dit te laten doen door het professionele montageteam. Voor een hor voor schuifpui ben je bij Unilux absoluut aan het juiste adres.