Verwarmingspaneel voor uw woning

Infrarood panelen de nieuwe manier van verwarmen. U woning met infrarood verwarmingspanelen is de nieuwe ideale manier. De verwarmingspaneel zijn in staat snel en lokaal warmte af te geven hier door is deze manier van verwarmen efficiënt en doelgericht omdat de straal alleen het object verwarmt waar het op gericht staat. De straling van een infrarood paneel verwarmt bovendien de objecten zoals muren, vloeren en bijvoorbeeld de leren bank, die op hun beurt ook weer warmte uitstralen. De warmte die de infraroodstraling afgeeft wordt als comfortabel ervaren door de mens.

 

Vele vormen

De IR verwarming zijn in vele vormen te verkrijgen. Hierdoor zit er voor u zeker een paneel tussen die bij uw woning past. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor infrarood verwarming van glas of voor panelen. Deze panelen zijn geschrikt om aan de wand of het plafond te bevestigen. Ze zijn stijlvol ontworpen zoals onze metalen panelen wordt gestyled met een smaakvolle witte poedercoating. Er zijn verschillende designs waaruit u kunt kiezen denk hierbij een fotopaneel, spiegelpaneel of een paneel die dient als krijtbord. Hierdoor kunt u panelen zo laten ontwerpen dat het helemaal in de stijl van uw huis past. Nog een voordeel van de infrarood panelen is dat er ook variante verkrijgbaar zijn die extra warmte kunnen produceren deze zijn inzetbaar voor moeilijk te verwarmen plekken en zo deze plekken efficiënt verwarmt kunnen worden.

 

Maak het persoonlijk

Zoals eerder aangegeven zijn de panelen ook verkrijgbaar met foto, hierdoor kunt u de infrarood paneel personaliseren. Hierdoor kunt u er voor kiezen dat de paneel niet direct zichtbaar is in u huis. Bijvoorbeeld in de woonkamer kunt u kiezen voor geheel eigen design waardoor de stijl in uw huis blijft zoals u dat mooi vindt. Verwarmingspanelen met afbeelding kunnen een hoge afstraal temperatuur bereiken tot wel 120 graden Celsius. Wel zo veilig is dat de panelen niet heet te zijn waardoor als u ze aanraakt niet verbrandt. Daarmee zijn ze een uitstekende manier om uw woonkamer te verwarmen. Super veilig voor kinderen en huisdieren die zich nu niet naar kunnen verbranden. Heerlijk iedere warmte uw huis comfortabel verwarmen met infrarood panelen die ook nog een energie zuinig zijn. Deze warmte voel zo comfortabel aan op de huid is ook nog een goed voor spieren en gewrichten die aan het herstellen zijn. De doelgerichte opwarming zorgt ervoor dat er bijna tot geen warmte wordt verspeeld waardoor er ook minder warmte hoeft opgewekt te worden.