Wilt u de mooiste kerstverlichting in uw tuin aanbrengen?

Ook al gaat de tijd snel, ik kijk elk jaar met smart weer uit naar de Kerstdagen! De warmte, knusheid, de lichtjes, de kerstboom, de cadeautjes, de gezelligheid, ik kan niet wachten tot het weer zo ver is. Ik ben al wel begonnen met spullen in slaan want daar kun je natuurlijk niet vroeg genoeg mee beginnen. Dit jaar had ik vooral kerstverlichting nodig en ik vond hele mooie kerstverlichting op kerstverlichtingbuiten.com. Op deze site is er zoveel keuze uit allemaal verschillende kerstverlichting: ijspegels, koppelbare, bolverlichting, led, op batterij, kaarsjes, vlam, bolletjes, twinkly, netverlichting, guirlande verlichting enz. Heel erg veel kerstverlichting om uit te kiezen dus, en dat is nog niet alles: ze verkopen ook kerstversiering voor buiten, waaronder kerstfiguren, kerstkransen, kerstster met verlichting, kerstbomen voor buiten en verlichting voor de dakrand, gevel en overspanning. Genoeg om je hartje op te halen denk ik zo. Neem de twinkly, ik ben helemaal verkocht, Twinkly is het merk kerstverlichting die je met een iOS of Android app. Deze kerstverlichting bevat allemaal gekleurde lampjes, tussen de 250 en 600 per doosje. De prijzen liggen tussen de 110 en 220 euro, wel een beetje prijzig maar dat moeten we overhebben voor de kerstdagen denk ik zo. De boomverlichting is ook prachtig, maar dat is vooral kerstverlichting voor bomen die buiten staan. De ijspegel verlichting is ook heel mooi, deze gaan we ophangen aan de voorkant van het huis. De andere kerstverlichting is echt voor binnen en dan met name voor in de kerstboom. We maken er altijd een hele traditie van en dan is het leuk om dit samen te kunnen ophangen. Ook hebben we dit jaar bol verlichting gekocht, staat denk ik super in de keuken waar ik het wil gaan ophangen. Per gebruikswijze geeft de site aan welke kerstverlichting u nodig heeft, dit maakt het zoeken een stuk makkelijker. De website geeft ook tips voor het kopen van de kerstboom en welke maat boom goed past bij welke kerstverlichting. Ook vertellen ze beste manier om de kerstverlichting in de boom te doen en vertellen ze over veilige manieren van verlichting zoals de clusterverlichting.

Kerstverlichting, wie is er niet gek op?

Als u net als ik er ook zo verzot op bent dan kunt u uw hart ophalen op deze website. Er is zoveel te zien en zoveel om uit te kiezen. Onderaan de website staat alles vermeld wat u op de website kunt vinden en op een overzichtelijke manier ook vind ik. Ze geven informatie over de klantenservice, leveringstijden, retouren, u kunt uw email achterlaten voor maximaal 5 emails per jaar van hen.

Klaar om ook verlicht te worden en u wilt meer weten?

Dan is het tijd om naar deze website te gaan want:

  • Dan heeft u in alle rust de tijd om de verlichting uit te kiezen die u wilt.
  • U zich kunt verbazen over alle mogelijkheden op dit gebied.
  • Ze een goede klantenservice aanbieden en mooie prijzen.

Een hele fijne website dus om op rond te kijken en om eventueel wat op te bestellen. Wij zitten er naar ons gevoel warmpjes bij in ieder geval met de mooie verlichting die wij bij ze hebben gekocht. De dame van de klantenservice was erg aardig en ik zag dat de site zelfs met een 9.4 beoordeeld is. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *